El cap de llista per Tarragona d’En Comú Podem reclama bastir un govern “decent, transparent i democràtic”.

La candidatura d'En Comú Podem a Tarragona, encapçalada per Fèlix Alonso, ha celebrat aquest dissabte dos actes, un al parc dels Pescadors de Cambrils i l'altre a la plaça de la Pau de Salou. El candidat ha estat acompanyat per Yolanda López, número 2 de la coalició; Isabel Bou, número 4 de la llista; Ricard Redondo, número 3 al Senat; i Hortènsia Grau, diputada de Catalunya Sí Que es Pot.

"Volem acabar amb allò que el bipartidisme veu com a normal: la corrupció, les portes giratòries i el frau fiscal", ha dit Fèlix Alonso. El candidat ha explicat que la voluntat d'En Comú Podem és construir "un govern decent, transparent i democràtic, com ja practiquem on governem i des de la nostra candidatura". "La lluita contra la corrupció serà una de les prioritats del nou govern de canvi. Per això, cal fer fora al partit més corrupte d'Europa perquè la corrupció és el pitjor que pot passar a una democràcia", ha dit.

Fèlix Alonso ha carregat també contra el frau fiscal. "Un 41% dels catalans no pot fer vacances. Mentrestant, els diners d'uns pocs es passen la vida als paradisos", ha lamentat. Per Alonso, "el frau fiscal és un robatori a mano armada i a cara descoberta. És un robatori a les arques públiques, a tothom, i als serveis públics".

Yolanda López, número 2 de la coalició a Tarragona, s'ha mostrat convençuda que el 26-J En Comú Podem guanyarà les eleccions. "Tenim un problema d'emergència social i ara toca solucionar-ho. És el moment de deixar la política de la por i fer polítiques en positiu. Ens mereixem un país més just on no recaigui tot el pes de la crisi en les persones treballadors. Guanyarem, blindarem els serveis socials i recuperarem l'estat del benestar que ens van treure", ha dit López.

Isabel Bou, número 4 d'En Comú Podem a Tarragona, ha explicat les propostes de la coalició sobre transformació feminista de l'acció política. Bou ha recordat que "hi ha moltes dones que estan en situació de vulnerabilitat". "Cal un gran pacte social en contra de la violència masclista. Garantirem el dret a decidir sobre el nostre propi cos. Derogarem els aspectes de la llei que ens tracten a les dones com a persones de segona classe. Garantirem l'accés universal a una atenció de qualitat en la salut sexual i reproductiva de les dones. Serem la solució també per a les dones", ha dit Bou.

Hortènsia Grau, diputada de CSQP, ha destacat la importància de guanyar aquestes eleccions per "treure al PP del govern". "Hem de guanyar per guanyar en qualitat de vida, per poder canviar totes les lleis del PP que van en contra de les persones, de la terra i del bé comú", ha dit.

Font: EUiA

Etiquetes de comentaris: , , , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma