El cap de llista d'En Comú Podem a Tarragona lamenta el segrest que pateix la gent de les Terres de l'Ebre en l'àmbit ferroviari i de mobilitat.

El candidat d'En Comú Podem al Congrés per Tarragona, Fèlix Alonso, ha participat aquest matí en la gran mobilització organitzada a l'Aldea per la Plataforma Trens Dignes de l'Ebre-Priorat. Més de 200 persones, en un ambient festiu i reivindicatiu, han exigit solucions immediates a les deficiències i retards del servei ferroviari que pateix el territori.

"La gent de les Terres de l'Ebre diu prou. Estem farts d'aquesta situació insostenible que s'arrossega des del fa molts anys per la incapacitat del PP i la falta de lideratge de la Generalitat. Necessitem fer fora les polítiques del PP i dignificar els nostres trens. Tic, tac... Estem a una setmana del canvi", ha dit Fèlix Alonso.

El candidat, que també és alcalde d'Altafulla, ha explicat que un dels punts claus a defensar a Madrid és el ferrocarril i la situació "precària" que hi ha en llocs com l'Aldea, on no s'hi atura cap Euromed. "El primer que vaig aconseguir quan vaig arribar a l'alcaldia d'Altafulla va ser que tots els trens s'aturessin a l'estació. I ara, a l'Aldea farem el mateix amb l'Euromed", ha assegurat el candidat.

Font: EUiA

Etiquetes de comentaris: , , , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma