La Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l'OTAN, vol denunciar les noves i antigues agressions contra els pobles i països que promouen EEUU i la UE.
..
A les agressions, armes en mà, mitjançant yihadistes mercenaris a sou a Iraq, Síria i Iemen, que provoquen l'horror més absolut, com és el cas de la crisi humanitària dels refugiats, s'afegeix les noves ingerències, amb amenaces d'intervenció militar a Amèrica Llatina, a Bolívia, Equador i sobretot, Brasil i Veneçuela.
..
La UE, de la qual els nostres governs en formen part, és còmplice per deixar amuntegar-se als camps de refugiats escampats per Grècia, el sud d'Europa i Turquia milers de persones que fugen de l'horror i la barbàrie provocada pels seus aliats d'Orient Mitjà (Qatar, Aràbia Saudita, Turquia) i la UE i EEUU mateixos -via OTAN-. Volen destruir Iraq i Síria i apropiar-se de les seves
reserves de gas i petroli, i a més, assegurar-se la distribució del mateix en condicions avantatjoses. Encara que per arribar a això, hagin de matar, destruir, arrasar o deixar morir de gana la població. Uns refugiats als quals se'ls hi nega el
dret d'asil malgrat venir fugint a la UE, la qual bombardeja casa seva.
..
Ara li toca el torn a Veneçuela i Brasil, on les ingerències de la UE i EEUU són claríssimes: pretenen tirar enrere els governs progressistes i antiimperialistes, encara que per això desestabilitzin, enfonsin i destrueixin l'obra social construïda amb molts esforços que afavoria els treballadors i els sectors populars.
..
És el moment de seguir sumant, de seguir creant consciència social i seguir denunciant els Governs europeus i nordamericans.
..
Vine amb la Plataforma! Crida ben fort:
.
EEUU, UE, ESCOLTEU: ELS POBLES VOLEN PAU!
OTAN NO, BASES FORA!
FORA GOVERNS AMERICANS I EUROPEUS DELS ASSUMPTES
D'ALTRES!

@platnoalaguerra - info.noalaguerra@gmail.com
https://www.facebook.com/plataformanoalaguerra/

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma