Davant de la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya pel pròxim 12 de maig, avui Comunistes de Catalunya i Esquerra Republicana hem volgut mostrar el nostre acord electoral, emmarcat en una aliança treballada des de l’any 2019.

L’aliança entre Comunistes de Catalunya i Esquerra Republicana s’entén a partir de la constatació d’una majoria social a favor de polítiques progressistes i d’esquerres, una majoria que, al Parlament de Catalunya, no té una traducció. És imprescindible recuperar l’horitzó del PSUC històric, el “som un sol poble”, tot entenent la necessitat de fer avançar el país en drets socials i drets nacionals, de manera indestriable, essent capaços i capaces d’articular una majoria parlamentària que reflecteixi més fidelment els valors i la voluntat del poble de Catalunya. Una Catalunya dels 8.000.000 de persones, on es vetlli per la diversitat i per la cohesió, on s’entengui que l’antifeixisme és l’element indispensable per a la democràcia i on la discriminació i l’odi no tinguin cabuda.

Així, aquesta aliança es materialitza en un acord per concórrer plegats i plegades a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig, amb la Yasmina Sánchez Oussedik com a candidata comunista. Actual regidora a l’Ajuntament de Cornellà, la Yasmina Sánchez Oussedik (Barcelona, 1988) és activista antifeixista i antiracista, politòloga de formació, i ocuparà el número 18 de la llista de Barcelona. Estarà acompanyada per Joan Josep Nuet, número 83 de la llista de Barcelona, lloc simbòlic de tancament.



Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma