Secretaria de relacions internacionals


Recentment el comissionat federal alemany ha emès una nota segons la qual el Partit Comunista Alemany, no serà admès en les properes eleccions federals del mes de setembre, així com perdrà el seu estatus de partit polític.

El pretext que el comissionat ha presentat per dur a terme aquesta acció és que el suposadament el Partit Comunista Alemany va presentar amb retard els informes financers que se li requerien.

Des de Comunistes de Catalunya volem manifestar el següent:
  • Que si s’arribés a dur a terme això, es tractaria d’una il·legalització i persecució política encoberta, camuflada de requeriment brocràtic.
  • Que Alemanya, el cor de l’imperialisme europeu, participa de la histèria anticomunista que recorre Europa, com ja hem vist amb diversos exemples a Polònia, Hongria o la República Txeca.
  • Volem manifestar la nostra màxima solidaritat amb el Partit Comunista Alemany, i recalquem que si amb les il·legalitzacions dels comunistes dutes a terme per Hitler el 1933 i Adenauer el 1956, aquest cop tampoc podran acabar amb el marxisme-leninisme.
  • Exhortem a l’estat alemany que cessi la seva persecució contra les idees progressistes, i que rectifiqui aquestes amenaces d’il·legalització contra el Partit Comunista Alemany.

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma