Aquest any la Festa Realitat, la nostra festa, no es podrà fer com es feia habitualment pels motius que tothom coneix. La pandèmia, però, no ens aturarà, i per això hem decidit adaptar-nos. La de 2020 no podrà ser una festa presencial, com hauria de ser, però no per això deixarem de debatre i reflexionar. Ara és més necessari que mai obrir espais on diferents veus comparteixin visions i propostes per sortir d’aquesta crisi sense que la pageum els de sempre.

El cartell de la Festa Realitat 2020 és un cartell plural, centrat en aspectes clau de l’actualitat política com l’emergència climàtica i de reflexió sobre els escenaris post-pandèmia i les propostes de l’esquerra. Els debats es podran seguir des del canal de Youtube i la pàgina de Facebook de Comunistes de Catalunya.



Programa de debats:

Divendres 15, a les 19h.
Emergència climàtica i Covid19


El primer debat serà sobre l’emergència climàtica i la lluita ecologista en temps de pandèmia. Comptarà amb la participació de:

Víctor Ríos, historiador i membre del Centre d’Estudis Sobre Moviments Socials (UPF)
Mercedes Vidal, responsable de l’Àrea de Medi Ambient de Comunistes de Catalunya i ex-regidora de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona
Carlos del Barrio, responsable de polítiques sectorials i sostenibilitat de CCOO
María García, activista d’Ecologistes en Acció
La tertúlia estarà moderada per Jennifer Coronado, activista ecologista i cooperativista d’Espai Ambiental.



Divendres 22, a les 19h.
Escenaris post-pandèmia. Com sortim del col·lapse?


El segon debat de la Festa Realitat 2020 es centrarà en els escenaris post-pandèmia. L’expansió del nou coronavirus per tot el món ha portat al sistema a un col·lapse que pot portar-lo a una crisi més greu que la de 1929, segons el propi FMI. Com ens en sortim de forta justa? Per parlar-ne tindrem una taula rodona de luxe amb:

- Iñigo Errejón, de Más País
- Pastori Filigrana, advocada i membre del SAT
- Joan Tardà, d’ERC
- Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona (2015-2018)
- Héctor Sánchez, de Comunistes de Catalunya

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma