Comunicat de Comunistes de Catalunya davant la sentència del Tribunal Suprem.

Després d’un judici marcadament polític, basat en un relat d’una violència que mai va existir, s’ha sentenciat als dirigents de l’independentisme a penes severes. Durant els dies previs a la publicació s’han anat filtrant informacions en diversos mitjans de comunicació, configurant una operació de modulació de la opinió pública, amb l’objectiu de normalitzar penes que, tot i que menys dures que les que es prefiguraven en l’inici del procés judicial, són a totes llums un càstig exemplaritzant.

Aquesta sentència no només pretén ser un càstig dur, sinó sobretot una resposta als fets de l’1 d’octubre, i a la capacitat de mobilització i desobediència del poble català que serveixi d’exemple. Per a Comunistes de Catalunya i la Joventut Comunista de Catalunya, aquesta és una sentència que cal llegir més enllà de la seva aplicació directa contra dotze persones. És una sentència contra tot un moviment, i contra futurs actes de desobediència, ja sigui en la lluita pel reconeixement i l’exercici del dret d’autodeterminació, o en qualsevol altre moviment futur que posi contra les cordes el règim monàrquic.

La resposta a aquesta sentència no pot ser una altra que una gran mobilització, unitària i transversal, de defensa dels drets civils i polítics, que aplegui totes les sensibilitats possibles, demanant l’amnistia de les preses i presos polítics. Des de Comunistes de Catalunya i la Joventut Comunista de Catalunya animem a participar a totes les convocatòries, arreu del territori, i cridem a la participació pacífica. Cridem a omplir els carrers de totes les viles i ciutats, a buidar les aules, i a desbordar les marxes per la llibertat..

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Joventut Comunista de Catalunya
Secretariatversión en castellano

Luchemos hasta conseguir la amnistía


Después de un juicio marcadamente político, basado en un relato de una violencia que nunca existió, se ha sentenciado a los dirigentes del independentismo a penas severas. Durante los días previos a la publicación se han ido filtrando informaciones en varios medios de comunicación, configurando una operación de modulación de la opinión pública, con el objetivo de normalizar penas que, aunque menos duras que las que se prefiguraban en el inicio del proceso judicial, son a todas luces un castigo ejemplarizante.

Esta sentencia no sólo pretende ser un castigo duro, sino sobre todo una respuesta a los hechos del 1 de octubre, y a la capacidad de movilización y desobediencia del pueblo catalán que sirva de ejemplo. Para Comunistas de Cataluña y la Juventud Comunista de Cataluña, esta es una sentencia que hay que leer más allá de su aplicación directa contra doce personas. Es una sentencia contra todo un movimiento, y contra futuros actos de desobediencia, ya sea en la lucha por el reconocimiento y el ejercicio del derecho de autodeterminación, o en cualquier otro movimiento futuro que ponga contra las cuerdas al régimen monárquico.

La respuesta a esta sentencia no puede ser otra que una gran movilización, unitaria y transversal, de defensa de los derechos civiles y políticos, que reúna todas las sensibilidades posibles, pidiendo la amnistía de las presas y presos políticos. Desde Comunistas de Cataluña y la Juventud Comunista de Cataluña animamos a participar en todas las convocatorias, en todo el territorio, y llamamos a la participación pacífica. Llamamos a llenar las calles de todas las ciudades y ciudades, a vaciar las aulas, y a desbordar las marchas por la libertad

Comunistes 
de Catalunya
Secretariado


Joventut Comunista de Catalunya
Secretariado

Etiquetes de comentaris: , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma