En la reunió del 13 de juliol el Comitè Central va convocar una Conferència Nacional per a la tardor del 2019. Atenent al calendari polític, en la reunió del 28 de setembre va acordar que la Conferència Nacional es celebri el dissabte 23 de novembre de 2019 a Barcelona.



Convocatòria

La convocatòria d’aquesta Conferència Nacional respon a la transcendència i complexitat del moment polític actual, que requereix d’un debat profund, serè i sincer, que permeti desenvolupar de la millor manera els acords congressuals i enfortir el projecte revolucionari del partit per a Catalunya.

En la reunió del dia 28, també es va presentar la ponència de la Conferència que es celebrarà el 23 de novembre, iniciant així el procés de debat en les bases sobre el que serà l'estratègia comunista per al proper cicle. Aquest debat, que es realitzarà entre el 30 de setembre i el 10 de novembre, comptarà amb diverses fases en el que la militància podrà enriquir el text, concloent en un nou document que serà presentat definitivament a la Conferència, amb les esmenes acceptades o transaccionades pel comitè redactor. Aquesta segona versió serà debatuda pel plenari, que perfilarà la ponència definitiva a partir dels seus treballs.


En aquest enllaç trobaràs la següent documentació:
Proposta organitzativa (que inclou l’horari)
Reglament
Versió 1 del document en català: Cap a un Nou País. Drets socials i República Catalana
Versió 1 del document en castellà



Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma