El poble de Catalunya està païnt aquests dies la injusta, antidemocràtica i venjativa sentència als líders polítics i socials del procés. El poble de Catalunya està sortint al carrer, organitzant marxes, protestant amb força davant d’una retallada de drets i llibertats inconcebible en un estat suposadament democràtic. I, a molts llocs de territori espanyol, les mostres de solidaritat amb Catalunya creixen i es reprodueixen. En efecte, la sentència és una agressió al moviment popular aquí i arreu.

Comunistes de Catalunya fa una crida a mantenir la mobilització massiva i noviolenta per seguir lluitant pels nostres drets socials i nacionals i anima al conjunt de les esquerres de l’estat espanyol a no caure en el relat de la dreta i en la criminalització d’una protesta necessària i justa.

Així mateix, Comunistes de Catalunya denuncia l’actuació violenta i descontrolada dels cossos policials durant aquests dies que han suposat ja centenars de persones ferides (algunes de gravetat) i reclama l’obertura d’una investigació per clarificar responsabilitats polítiques.

Per tot plegat, Comunistes de Catalunya se suma a la convocatòria de la manifestació de demà 18 d’octubre a les 17h, a Jardinets de Gràcia.

Llibertat, amnistia i autodeterminació!
Totes a la manifestació del 18O!

Comunistes 
de Catalunya
Secretariat

Etiquetes de comentaris: , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma