Comunistes de Catalunya condemnem la violenta repressió policial portada a terme pels Mossos d'Esquadra en els darrers dies, contra els milers de persones que exerceixen el seu dret a la protesta de forma pacífica. Denunciem l'objectiu d'un operatiu policial que, en lloc de vetllar per la seguretat de les persones, sembla orientat a estendre el terror entre la ciutadania. Rebutgem l'ús de pilotes de goma i gasos lacrimògens, l'incompliment dels reglaments i la sistemàtica vulneració de drets humans fonamentals per part dels cossos policials. Exigim informació i garanties sobre la situació dels centenars de persones detingudes arbitràriament per agents de paisà no identificats.

Comunistes de Catalunya denunciem la connivència dels cossos policials amb grups extremadament violents de feixistes que en les darreres hores estan portant a terme brutals agressions sobre la ciutadania.

Comunistes de Catalunya exigim la destitució de Miquel Buch com a Conseller d'Interior i responsable dels Mossos d'Esquadra i l'assumpció de responsabilitats per part del President de la Generalitat, Joaquim Torra, com a responsable últim de la greu situació que viu el país.

Comunistes de Catalunya fem una crida al poble treballador del nostre país a continuar les mobilitzacions pacífiques i no caure en les provocacions violentes que persegueixen l'objectiu d'estendre el caos i la confusió arreu del país.

Comunistes de Catalunya fem una crida a tots els partits comunistes del món, a la solidaritat amb el poble treballador de Catalunya que lluita legítimament per la seva sobirania, a la denúncia internacional de la repressió policial i a combatre la manipulació dels mitjans de comunicació corporatius que intenten legitimar la violència contra les mobilitzacions populars.

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma