El passat diumenge es van celebrar eleccions presidencials a Bolívia, amb la victòria del MAS, liderat per Evo Morales en la primera volta.

Enfront això, la dreta s'ha negat a reconèixer els resultats expressats democràticament a través de les urnes, denunciant "manipulació electoral".

I està buscant en aquests moments una estratègia de desestabilització del país, a través de l'ús de la violència, d'una manera molt similar a l'experiència de les guarimbes veneçolanes.

L'autodenominada Coordinadora Nacional Militar, està impulsant accions violentes a La Paz i Sucre, emprant l'estratègia de cop d'estat tou. On sota l'aparença de mobilitzacions i manifestacions, s'amaguen els interessos de l'oligarquia estretament lligada als interessos nord-americans.

Des de Comunistes de Catalunya volem mostrar el nostre ple suport al poble de Bolívia, al seu legítim president Evo Morales.

Condemnem qualsevol intent de cop d'estat, tant dur com tou, així com desitgem que la crisi es resolgui com abans possible i de forma pacífica, pel bé de Bolívia i de tota Amèrica Llatina.

Comunistes de Catalunya
Secretaria d'Internacional

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma