Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El diputat dels Comuns defensa en nom del grup “una estratègia seriosa, guanyadora, unitària, plural, que ens permeti sumar les forces polítiques i socials necessàries per aconseguir un calendari real” pel dret a decidir i anuncia la presentació d’un Pacte de Claredat

El grup parlamentari Catalunya En Comú Podem ha designat el diputat Joan Josep Nuet per valorar al faristol el discurs del president Quim Torra en el ple, el primer després de mesos de bloqueig pels desacords en el sí del Govern.

Nuet ha posat en evidència el “desconcert” del Govern del president Torra. “La intervenció que ens ha ofert no obeeix a una estratègia ni a un pla. És una nova versió d’aquell ‘tenim pressa’, ja sabem com va acabar”, ha advertit el coordinador general d’EUiA i diputat dels Comuns.

En nom del seu grup, Nuet ha mostrat la disposició “a acompanyar a qui calgui en la defensa i l’execució del dret d’autodeterminació de Catalunya”, però ha deixat clar que “volem que tingui una estratègia seriosa, guanyadora, unitària, plural, que ens permeti sumar les forces polítiques i socials necessàries per aconseguir un calendari real”.

Per la seva part, els Comuns presentaran en aquest mateix ple “una proposta molt concreta de Pacte de Claredat per fixar un camí per executar el dret d’autodeterminació de Catalunya”, ha anunciat Nuet qui no ha oblidat les polítiques socials que el Govern ve deixant de banda amb el processisme. “Catalunya necessita un missatge clar sobre les polítiques que afecten a la vida material de la gent, de persones en condicions molt precàries que han estat absents en el discurs de Torra. Els pressupostos seran la prova del cotó”, ha conclòs Nuet.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma