Comunicat de Comunistes de Catalunya amb motiu del 103è aniversari de la camarada Neus Català.

Avui, 6 d'octubre, celebra el seu 103è aniversari la Neus Català, comunista model, exemple militant, incansable lluitadora revolucionària i antifeixista, supervivent catalana del camp de concentració de Ravensbrück.

La Neus Català és membre d'honor del Comitè Central de Comunistes de Catalunya, partit del que forma part des de la seva fundació, l'1 de novembre de 2014, amb la condició de militant número 1.

L'any 2016, Comunistes de Catalunya en col·laboració amb la historiadora i biògrafa Elisenda Belenguer, vam emprendre el projecte de la web www.neuscatala.cat. Una pàgina web i un bloc que posem a la disposició de tothom, amb un bona quantitat de documents, materials fotogràfics i audiovisuals relacionats amb la figura de la Neus, per tal de donar a conèixer la seva important persona i el seu exemple per a les futures generacions.

La pàgina web no ha deixat d'actualitzar-se, afegint nous continguts i documentant la gran tasca de la Neus en les darreres dècades en matèria de Memòria Històrica i denúncia dels crims del feixisme.

Amb motiu d'aquesta celebració, una delegació de Comunistes de Catalunya, encapçalada pel Secretari General, Joan Josep Nuet, visitarà la Neus a Guiamets, el seu poble, aquest diumenge vinent.

Comunistes de Catalunya et saludem Neus, camarada i amiga, pels teus 103 anys d'alegria, lluita i dignitat. Seguim treballant al teu costat contra el feixisme i la injustícia social. Per mantenir la teva gran tasca de memòria, seguim ampliant la teva web, aquest és el nostre regal per a tu: el compromís de mantenir viu el teu exemple per a l'eternitat. Per molts anys, Neus.

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma