Comunicat de Comunistes de Catalunya en relació a les càrregues policials de l'1 d'octubre recent.

Comunistes de Catalunya condemnem rotundament la repressió policial desplegada les darreres 72 hores a la ciutat de Barcelona contra les mobilitzacions populars que commemoraven el primer aniversari dels fets de l'1 d'octubre de 2017 i que han deixat l'alarmant resultat d'almenys 43 persones ferides.

Denunciem la greu irresponsabilitat i hipocresia del president Torra que, en un mateix dia, al matí crida a la mobilització popular i a la tarda ordena o permet la repressió dels moviments populars que es mobilitzen. Censurem la gestió del Conseller d'Interior, Miquel Buch, màxim responsable de l'operatiu policial.

Considerem que el govern ha actuat de manera totalment irresponsable, avantposant els seus interessos partidistes al bé comú.

Fem una crida a les persones treballadores de Catalunya a no deixar-se arrossegar per una estèril espiral de tensió que només cerca perpetuar les actuals estructures de dominació del capital.

Fem una crida als moviments socials i les organitzacions progressistes i democràtiques de Catalunya a la unitat popular per plantar cara a l'ascens de l'extrema dreta identitària i del xovinisme reaccionari, en favor d'un programa d'igualtat social i sobirania nacional que ens permeti avançar realment en l'exercici del dret a l'autodeterminació i en la justa redistribució de la riquesa que generen les persones treballadores del país.

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Barcelona, 2 d'octubre de 2018

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma