Reportatge fotogràfic de la participació de Comunistes de Catalunya en la construcció del stand a l'Espai Internacional de la Festa d'Avante 2018


Ahir es va inaugurar la festa d'Avante, l'edició nùmero 42 !, d'aquesta trobada que dona caràcter al Partit Comunista Portugués i mostra la seva capacitat d'organització, la seva força i la coherència de les seves propostes polítiques i ideològiques.

En un espai, propietat del PCP, de més de 30.000m2 . És el esdeveniment més gran polític-cultural, que se celebra a Portugal . I que cada any amb el treball voluntari d'aproximadament 12 mil persones, entre elles un destacat número de militants comunistes de Catalunya,, i on es comptabilitzen prop de 20.000 hores de treball per decorar i equipar l'espai.

Aquest any, com en anys anteriors una trentena de militants de Comunistes de Catalunya i les JCC han participat de la seva construcció i durant tres dies compartiran amb els visitants (més de 200.000 persones) la Festa d'Avante, no hi ha una altra festa com aquesta!


web Festa d'Avante : https://www.festadoavante.pcp.pt/2018/



Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma