Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El diputat dels Comuns denuncia la tendència repressiva contra drets i llibertats, com en el cas del jove del CDR d’Esplugues acusat de terrorisme i ara a Bèlgica

El coordinador general d’EUiA i diputat de Catalunya En Comú Podem, Joan Josep Nuet, ha participat aquesta tarda a la roda de premsa que la plataforma solidària ‘Adri et volem a casa’ ha fet al faristol del Parlament amb diputades de JxCat, ERC, CUP i Comuns. Recordem que aquest jove, membre del CDR d’Esplugues, va decidir marxar a Bèlgica en ser acusat de terrorisme.

En la seva intervenció, Nuet –portaveu a les comissions d’Interior i Justícia i encarregat dels temes antirepressius al grup parlamentari- ha dit que el cas d’aquest jove “no és un cas aïllat, és una tendència repressiva contra els drets i les llibertats que ja va començar fa temps al nostre país” i ha recordat els 350 sindicalistes “perseguits a les darreres vagues generals per exercir la seva acció sindical” i que ha seguit “contra expressions de republicanisme a l’Estat espanyol i contra expressions de dissidència política de cantants, rapers o actors”. I també “contra el moviment sobiranista a Catalunya”, com en el cas concret de l’Adri.

Nuet ha insistit que “una societat realment democràtica ha de dir prou. No tolerarem, de cap de les maneres, que les sentències vagin plovent una darrere l’altra escapçant les vides d’homes i dones del nostre país. Perquè això no és justícia, és una venjança planificada”. Per això ha fet “una crida a tots els demòcrates”, perquè en paraules del diputat “avui en dia estar callat contra la repressió és colaborar-hi de forma passiva. Els demòcrates han de dir prou”.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma