El divendres 29 de juny vinent, se celebrarà a Mollet la presentació del llibre "Arrels a Octubre", editat per Edicions del 1979 i promogut per Comunistes de Catalunya i Poble Lliure.

L’acte es farà a las 19h al Centre Cultural la Marineta de Mollet del Vallès amb la participació de Yasmin Fuentes, coautora del llibre i responsable de l’àrea de feminisme de Comunistes de Catalunya i Guillem Fuster, portaveu nacional de Poble Lliure.

Arrels a Octubre neix amb la intenció de celebrar el 100 aniversari de la Revolució d’Octubre. Però fixeu-vos-hi bé: no s’hi queda, ni s’hi resigna. Les arrels són vives, dinàmiques i canviants, de la mateixa manera que alguns arbres són perennes, però no immortals. Ens arrelem a uns fets, a unes necessitats i a uns anhels que no comencen ni acaben a Octubre, en què per primera vegada a la història triomfa la Revolució Socialista.

Els aprenentatges que n’extreuen els i les diferents autores no busquen idealitzar un passat, ni pretenen cercar respostes eternes, sinó encarar el present, des de l’experiència històrica i des de la nostra realitat concreta. Aquest llibre, per tant, no és una obra “retrospectiva”, no pot ser considerada un eco del passat, sinó la plasmació de la força viva del present.

Comunistes de Catalunya
Mollet

Etiquetes de comentaris: , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma