El passat divendres 16 de març es va realitzar al Casal de l'Alba un acte d'homenatge i de memòria històrica en record de diverses dones militants històriques comunistes.

Antònia Jover va presentar l’acte contextualitzant i introduint la ponència de Rosa Bofill i el posterior monòleg a càrrec de Mireia Serrano.

Rosa Bofill va fer una breu biografia de les dones de homenatjades en l’exposició: la Lola, la Lina Ódena, la Neus Català, la Nina, la Margarida Abril, la Isabel Vicente, la Sole (Soledad Real), la Manola Rodríguez i la Trinidad Gallego

Mireia Serrano va obsequiar als presents amb un tast del monòleg “La Lola”, una actuació molt intensa, que ens va fer passar una estona inoblidable, emocionant, divertida, vital i terrible alhora, en record de la Lola, qui va dedicar tota la seva vida a la lluita i a l'ajuda desinteressada, sense perdre mai l’alegria. El monòleg va incloure cançons que vam cantar plegades.

El tast del monòleg que ens ha fet la Mireia ens ha deixat amb moltes ganes de veure’l sencer, la seva actuació és d’una qualitat i una tendresa que captiven.

Després totes i tots vam gaudir d’un pica pica força abundant i bo, on no va faltar de res, ni de teca (salt i dolç) ni de beguda, i mentre la fèiem petar, com que ens havíem quedat amb ganes de cantar, la festa va seguir amb algunes coples més.

L’exposició Roig i Violeta romandrà uns dies al Casal de l'Alba.

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma