Comunistes de Catalunya donem ple suport, i fem nostra la vaga feminista del 8 de març de 2018.



La vaga convocada pel moviment feminista internacional, serà el centre de la commemoració del dia internacional de la dona treballadora d’enguany, i ho serà a tot el món. El moviment feminista de Catalunya fem nostre la vaga i participem activament junt amb el moviment feminista de la resta l’estat espanyol, amb el qual de forma coordinada i unitària treballem per difondre-la, estendre-la i organitzar-la.

La vaga feminista crida a les dones a participar en algun dels quatre eixos d'actuació que, en principi, es tenen previstos: el laboral o de treballs remunerats, el de cures o treballs no remunerats i invisibles, el de consum i l'estudiantil.

També a participar activament en les diverses mobilitzacions prèvies al dia de la vaga i durant el 8 de març a les manifestacions que es convoquin arreu del territori.

Els sindicats majoritaris, en aquest marc, convoquen una aturada laboral de dues hores. La vaga és una jornada internacional de lluita contra les múltiples formes de desigualtat que patim les dones arreu del món, contra les violències masclistes i el terrorisme feminicida, i contra l'aliança criminal del patriarca i el capital.

Fem una crida a les dones treballadores del nostre país a alçar-nos en defensa dels nostres drets, per acabar, d'una vegada per totes, amb el masclisme repressor i criminal. Fem una crida a la classe treballadora de Catalunya a la mobilització en defensa de la plena igualtat.

Som diverses, plurals i juntes som imparables. Sabem el que volem: si nosaltres parem, s'atura el món. #8MJoFaigVaga

Comunistes de Catalunya
Dones Comunistes

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma