Comunicat de Comunistes de Catalunya davant la citació dels membres de la Mesa del Parlament de Catalunya pel Tribunal Suprem per presumptes delictes de rebel·lió, sedició i malversació.

No jutgeu la democràcia


Comunistes de Catalunya denunciem la instrumentalització política dels tribunals per part del govern reaccionari del Partido Popular en contra de les persones integrants de la Mesa del Parlament de Catalunya.

Considerem que no estan fonamentats els delictes que se'ls atribueix i que les acusacions són absolutament desproporcionades.

Considerem que amb aquestes acusacions es pretén judicialitzar allò que, sense dubte, és un conflicte polític que ha de ser resolt a través del diàleg polític i l'aprovació democràtica popular.

Totes som la Mesa


Comunistes de Catalunya fem una crida a la solidaritat i a la mobilització de tots els sectors democràtics de la societat catalana i espanyola en contra d'aquesta instrumentalització política de la justícia.

Fem una crida a la defensa de Carme Forcadell, Lluís Coromines, Anna Simó, Lluís Guinó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet, membres de la Mesa del Parlament de Catalunya, acusats injustament per haver permès el debat democràtic en un Parlament sobirà. Fem una crida a la solidaritat amb les persones encausades i amb les seves famílies per a fer front a aquests moments difícils i plens d'injustícia. Fem una crida a exigir l'alliberament de totes les persones preses per motius polítics a l'Estat espanyol.

Fem una crida a la unitat de la classe treballadora i les classes populars en defensa dels principis democràtics, les institucions catalanes, els drets humans, socials i nacionals, contra la repressió política i la violència feixista. És l'hora de construir un front democràtic majoritari sobre els fonaments democràtics i republicans que comparteixen el poble de Catalunya i tots els pobles d'Espanya.

Amb el camarada Nuet


Comunistes de Catalunya manifestem el nostre suport incondicional al camarada Joan Josep Nuet, Secretari General del nostre partit, al que traslladem tota la nostra solidaritat i respecte per defensar, amb dignitat, integritat, humilitat, honradesa i coherència, la democràcia i la justícia social per la qual lluitem els i les comunistes d'arreu. L'acusació contra el camarada Nuet és una acusació contra tots i totes les comunistes que lluitem per una democràcia més profunda i igualitària.

Comunistes de Catalunya fem una crida a tots els partits comunistes del món, a denunciar la repressió reaccionària del govern del Partido Popular contra el poble de Catalunya i la persecució política dels representants electes. Fem una crida a exigir al govern espanyol l'alliberament dels presos, l'anul·lació dels processos polítics i una solució dialogada i democràtica al conflicte de Catalunya, que respecti l'exercici del dret a l'autodeterminació que fa anys que demana una gran majoria del poble.

Per les llibertats, no jutgeu la democràcia: totes som la Mesa!

Comunistes de Catalunya
Secretariat

Barcelona, 1 de novembre de 2017

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma