Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Aniol Borràs i Marina Garcia van ser els primers classificats de la cursa en la categoria absoluta

Més de 300 persones van córrer a la cursa i una setantena van participar a la caminada el passat dissabte en la desena edició de la Cursa i Caminada Lluís Companys que es va celebrar a l’estadi Olímpic de Montjuïc. Organitzada per la Fundació L’Alternativa i la Nova Fita, la cursa va acabar amb Aniol Borràs com a primer classificat, amb Gabriel Pombo segon i Carlos Díaz, tercer; i amb Marina Garcia com a primera classificada de la categoria absoluta, amb Nerea Costal segona i Vanessa Olmos, tercera. Entre els membres d’EUiA, Dario Martínez i Remei Gómez van ser els primers classificats.

A l’entrega de premis hi van participar el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet; la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal; la presidenta de la Fundació L’Alternativa, Adelina Escandell; el Secretari de l’Associació Catalana de Presos del franquisme, Carles Vallejo; Maria Riba, Consellera del districte de Sant-Montjuïc per BeC; Alba Blanco, en representació del Partit de l’Esquerra Europea; Jacinto Garcia Rebull, membre d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme; i Antoni Cánovas, que quan s’estava preparant per participar a l’Olimpíada Popular va haver de canviar la piscina pel fusell i anar a defensar la República.

Sortida de la caminada.

La presidenta de la Fundació L’Alternativa, Adelina Escandell, celebra que aquesta desena edició de la cursa i la caminada hagi mantingut la mateixa “força, energia, alegria i esperit contestatari”. Escandell fa un esment especial a les persones voluntàries que un any més van fer possible l’esdeveniment. “Sense la gent que ve a fer de voluntària, que ha de matinar molt i es passa més d’una hora al circuit, no hi hauria cursa”, assenyala.

Durant la cursa, per veu de l’speaker, es va demanar l’abolició de les mesures empreses pel govern de Rajoy amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, i també es va demanar la llibertat dels presidents d’Òmnium i l’ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. La presidenta de la Fundació celebra també que no es produís cap incidència i el bon ambient que es va viure durant tot el matí.Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma