Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

L’ex Secretari Tercer de la Mesa, inclòs a les querelles presentades pel Fiscal General de l’Estat, denuncia que “estem davant d’un judici polític”

El fins ara diputat de Catalunya Sí que es Pot i Secretari Tercer de la Mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, ha expressat avui el seu rebuig a la “causa general” anunciada pel Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza, contra membres del Govern i de la Mesa del Parlament. “No acceptarem una tutela censora del que es pot discutir al Parlament”, ha afirmat Nuet, que ha assegurat que “estem davant d’un judici polític”.

Nuet, inclòs a les querelles presentades davant l’Audiència Nacional i el Tribunal Suprem, ha recordat que en contra del que diu el text ell va abstenir-se en la votació de l’admissió a tràmit de la llei de transitorietat, però en tot cas ha subratllat que malgrat que el seu grup ha votat en contra de “decisions polítiques que no ha compartit”, com la DUI o la mateixa llei de transitorietat, “No pot existir una tutela censora per part del TC d’una societat catalana que té idees polítiques i de les quals facilitarem que s’hi puguin donar solucions a través del diàleg”.

“No acceptem la criminalització de la societat catalana i de les seves idees, ni tampoc de la judicialització de la política”, ha assenyalat Nuet. L’ex Secretari Tercer de la Mesa del Parlament ha reclamat “temps per al diàleg i els acords” i ha reiterat el seu rebuig a una “causa general contra determinades idees polítiques que el que busca no és justícia sinó una acció de càstig”.

*Foto: reunió de la Mesa del Parlament.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma