Han signat al voltant de 35 organitzacions polítiques i socials com ara: EUiA, CUP, Comunistes de Catalunya, JERC, Iaoflautas, Entrepobles etc. També han donat el seu suport personalitats com: Anna Gabriel, Gabriel Rufián, Jessica Albiach, Joan Tardà, Joan Josep Nuet, Montse Venturòs etc.

NOTA DE PREMSA

Des de l'Assemblea Bolivariana de Catalunya (espai permanent per a la coordinació d'activitats a favor de la Revolució Bolivariana) vam presentar el següent comunicat el 14 de juliol per denunciarla consulta convocada per l'oposició dos dies després. Consideràvem que les tres preguntes formulades en ella servien per legitimar un cop d'estat i augmentar l'escalada de violència que viu el país. Així mateix, també volíem denunciar les condicions fraudulentes en què s'anava a realitzar:
sense garanties, sense cens, amb crema de vots per no poder verificar resultats etc. El comunicat que presentem ha tingut molt bona acollida. Han signat al voltant de 35 organitzacions polítiques i socials com ara: EUiA, CUP, Comunistes de Catalunya, JERC, Iaoflautas, Entrepobles etc. També han donat el seu suport personalitats com: Anna Gabriel, Gabriel Rufián, Jessica Albiach, Joan Tardà, Joan Josep Nuet, Montse Venturòs etc.

Amb l'objectiu de modificar l'actual Constitució generant així un nou espai de diàleg, el president Nicolás Maduro va prendre la iniciativa de convocar una Assemblea Nacional Constituent per a la qual el Consell Nacional Electoral convoca el 30 de Juliol.
Veiem amb preocupació que, a mesura que s'acosta la data, el clima de tensió va en augment tant a Veneçuela com fora d'ella. Declaracions públiques de Donald Trump, Felipe González o de mitjans com El País demanant una intervenció estrangera són una ingerència i entorpeixen la sobirania popular veneçolana.

Per aquest motiu, des de l'Assemblea Bolivariana de Catalunya, creiem que el nostre comunicat segueix vigent i mantenim la recollida de signatures fins al 30 de juliol.

Text del Manifest de l'Assemblea Bolivariana de Catalunya.


NOTA DE PRENSA

Desde la Assemblea Bolivariana de Catalunya (espacio permanente para la coordinación de actividades a favor de la Revolución Bolivariana) lanzamos el siguiente comunicado el 14 de julio para denunciar la consulta convocada por la oposición dos días después. Considerábamos que las tres preguntas formuladas en ella servían para legitimar un golpe de estado y aumentar la
escalada de violencia que vive el país. Así mismo, también queríamos denunciar las condiciones fraudulentas en las que se iba a realizar: sin garantías, sin censo, con quema de votos para no poder verificar resultados etc.

El comunicado que presentamos ha tenido muy buena acogida. Han firmado alrededor de 35 organizaciones políticas y sociales como por ejemplo: EUiA, CUP, Comunistes de Catalunya, JERC,Iaoflautas, Entrepobles etc. También han demostrado su apoyo personalidades como: Anna Gabriel, Gabriel Rufián, Jessica Albiach, Joan Tardà, Joan Josep Nuet, Montse Venturòs etc.

Con el objeto de modificar la actual Constitución generando así un nuevo espacio de diálogo, el Presidente Nicolás Maduro tomó la iniciativa de convocar una Asamblea Nacional Constituyente para la cual el Consejo Nacional Electoral convoca el 30 de Julio.
Vemos con preocupación que, a medida que se acerca la fecha, el clima de tensión va en aumento tanto en Venezuela como fuera de ella. Declaraciones públicas de Donald Trump, Felipe González o de medios como El País pidiendo una intervención extranjera son una injerencia y entorpecen la soberanía popular venezolana.

Por este motivo, desde la Assemblea Bolivariana de Catalunya, creemos que nuestro comunicado sigue vigente y mantenemos la recogida de firmas hasta el 30


Text del Manifest de l'Assemblea Bolivariana de Catalunya.







Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma