Resolució del 1r Congrés de Comunistes de Catalunya, en defensa dels drets democràtics i contra la judicialització de la política.

En defensa dels drets democràtics i contra la judicialització de la política


El Primer Congrés de Comunistes de Catalunya vol fer públic el seu suport al Secretari General, Joan Josep Nuet, que en tant que Secretari Tercer de la Mesa del Parlament de Catalunya com a diputat de Catalunya Sí que es Pot, ha estat imputat en el judici que el TC ha engegat contra cinc dels vuits membres de la Mesa del Parlament per permetre la tramitació de la resolució sobre el referèndum al debat de política general.
Per aquest motiu el proper 12 de juny Nuet està citat a declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Des de Comunistes de Catalunya fem una crida a tota la militància a mostrar el suport cap a les persones de la Mesa imputades i, especialment, el dia 12, a Joan Josep Nuet perquè la via judicial no pot prevaler sobre la política. En un estat de dret el Parlament, que representa la ciutadania, ha de poder debatre sobre tots els temes socials o polítics que consideri d'interès. I en cap cas, la Mesa del Parlament no pot limitar la possibilitat de debatre de qualsevol dels temes que els grups de la cambra considerin oportuns, ja que és en el debat i votacions del propi plenari, on s'estimen i es desestimen les qüestions democràticament.

En defensa de la democràcia, davant les actituds autoritàries del govern del PP, per les llibertats, el dia 12 ens trobarem davant la seu del TSJC.

Congrés de Comunistes de Catalunya

Badalona, 4 de juny de 2017






Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma