Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

“La llista recull el bo i millor del que ha de representar aquest nou espai”, afirma Domènech

El portaveu d’Un País en Comú, Xavier Domènech, ha presentat aquest dilluns la seva candidatura a la comissió executiva i a la coordinadora nacional del nou espai polític, que celebrarà el proper 8 d’abril l’assemblea fundacional. Es tracta d’una llista integrada per persones procedents de les diverses forces polítiques implicades i també per membres independents. “Està construïda des de la diversitat i el consens i recull el bo i millor del que ha de representar el nou espai”, ha afirmat en roda de premsa.

La llista porta el nom d’En Comú Podem, una denominació que “expressa la capacitat d’integració, representa una experiència guanyadora a Catalunya i busca construir nous consensos per tirar endavant aquest espai”, ha assenyalat Domènech. “Ens trobem en un temps clau per la construcció del nou espai i també d’un model alternatiu de país per Catalunya”, ha exposat, alhora que ha destacat que en aquest context ha presentat “una proposta pensada cap enfora i també per establir amplis consensos”.

El portaveu d’Un País en Comú, que opta al lloc de coordinador general del nou espai, ha assenyalat que “aquest espai s’ha construït gràcies a la immensa generositat de totes les parts”, i ha assegurat que “la llista expressa que el tot és més que la suma de les parts”. “No és només una llista per a guanyar aquesta comtessa interna, sinó que va més enllà, és també per guanyar un país”, ha manifestat.

A la candidatura de Domènech per a l’executiva hi figuren el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet; el responsable d’Organització, Héctor Sánchez; la responsable de Món del Treball, Núria Lozano; i la responsable de Comunicació de la formació, Eva Balart. La llista a la coordinadora nacional està encapçalada per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma