Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Esquerra Unida i Alternativa dóna suport al candidat d’Alianza País als comicis del proper diumenge

El proper diumenge 2 d’abril, l’Equador està cridat a les urnes per escollir el seu nou president. En aquestes eleccions s’enfronten dues visions oposades sobre el món: una que mira al futur, amb optimisme i amb esperança, i una altra que planteja un retorn al passat.

En aquest context, Esquerra Unida i Alternativa dóna suport al candidat d’Alianza País, Lenín Moreno, com l’únic líder capaç d’assegurar la continuïtat de La Revolució Ciutadana en aquesta nova etapa de consolidació, i de perpetuar tots els èxits polítics, socials, econòmics i culturals assolits, lluitar contra el neoliberalisme, així com afrontar amb èxit els nous reptes per conquerir i les noves amenaces per vèncer.

L’Equador té el repte de preservar els assoliments de la Revolució Ciutadana, que en un país de prop de 14 milions de persones ha aconseguit reduir en un 6% la pobresa i treure de la misèria extrema a gairebé 2 milions de persones, i fer avenços significatius en atenció mèdica pública i ha augmentat el nombre d’estudiants en més d’1.200.000.

Lenín Moreno s’ha declarat disposat a lluitar contra tota forma de corrupció i a recuperar la política de les seves formes més degradades. El candidat de la Revolució Ciutadana es destaca per tenir una veu global en temàtiques com els drets humans, la protecció dels més febles i desprotegits, i la preservació ambiental, incloent-hi  totes les forces progressistes i d’esquerra de l’Equador.

Esquerra Unida i Alternativa reitera el seu compromís amb les forces de progrés a l’Amèrica Llatina i amb la integració continental, i crida al vot pel candidat Lenín Moreno.Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma