Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El portaveu de Catalunya Sí Que es Pot considera “absolutament imprescindible” que Artur Mas comparegui “quan abans millor” al Parlament per “donar explicacions i assumir responsabilitats” 

El portaveu de Catalunya Sí Que es Pot, Joan Coscubiela, ha manifestat la seva “gran tristesa” perquè les declaracions d’Artur Mas sobre les revelacions del Cas Palau i el presumpte finançament irregular de Convergència Democràtica de Catalunya “ens recorden molt a les excuses de mal pagador que fa Rajoy sobre la corrupció del PP”. “Són arguments que quan els hem escoltat en boca de Rajoy ens han produït fàstic”, ha assegurat el diputat.

Coscubiela ha insistit en què “cada minut passa i cada dada que es va coneixent” fa més “insostenible” el que el diputat ha qualificat com a “silenci parlamentari d’Artur Mas”. “Considerem absolutament imprescindible que Mas comparegui ja, la propera setmana, per donar explicacions i assumir responsabilitats”, ha reblat el portaveu de la confluència, que ha confiat en què tots els grups parlamentaris, inclòs Junts Pel Sí, donin suport a la petició de compareixença a la comissió d’Afers Institucionals.

El diputat s’ha referit també a les declaracions de Llinares, “que confirmen que no estem davant del Cas Palau, sinó del Cas CDC”. “El senyor Mas tenia responsabilitats polítiques en aquell moment”, ha recordat Coscubiela, “i no pot pretendre continuar amb la seva carrera política com si res hagués passat”, i ha animat a l’expresident a que sigui ell “de motu proprio” qui vulgui donar explicacions. “Seria positiu en termes democràtics i dignificaria el país”, ha dit.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma