Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

La formació considera “intolerable la passivitat” de l’Institut Nacional de la Seguretat Social perquè la data d’inauguració estava fixada al gener

Esquerra Unida i Alternativa de Mollet del Vallès ha emès un comunicat en el qual exigeix a l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) que compleixi amb les seves obligacions i posi data “amb caràcter immediat” a l’obertura de les noves dependències del carrer Gaietà Ventalló, les quals estaven previstes pel passat mes de gener.

Fins ara, l’INSS ha tingut la seva seu a Mollet a unes dependències annexes al CAP de Can Pantiquet. En aquest sentit, s’han dut a terme negociacions per tal que aquestes instal·lacions que han de quedar buides siguin cedides a l’Institut Català de la Salut per tal que es puguin aprofitar per a ampliar el servei d’atenció primària. El Ple de l’Ajuntament de Mollet ja va aprovar una moció el passat 19 de desembre que recollia aquesta petició.

Així  mateix, EUiA Mollet s’afegeix a la proposta llençada per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès de destinar aquestes dependències a l’atenció primària del servei de rehabilitació, el qual es troba actualment col·lapsat amb llargues llistes d’espera.

En aquest sentit, que el passat mes de febrer el diputat d’En Comú Podem Joan Mena va traslladar aquesta petició a través del Grup Parlamentari d’Units Podem – En Comú Podem – En Marea al Congrés dels Diputats, sense que de moment l’INSS hagi donat cap tipus de resposta.

EUiA Mollet considera !”inacceptable” l’actitud “passiva” mostrada per aquest organisme públic, i denuncia que hagi incomplert la data d’inauguració fixada “sense donar cap tipus d’explicació”.

 Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma