Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

El diputat de Catalunya Sí Que es Pot posa sobre la taula la “preocupació” del món de la cooperació perquè no es reverteixin les retallades patides els darrers anys    

El diputat de Catalunya Sí Que es Pot Joan Josep Nuet ha denunciat avui durant la sessió de control al Govern que el projecte de pressupostos per aquest any incompleix els compromisos del Pla Director de Cooperació. En la seva pregunta al conseller d’Acció Exterior, Raül Romeva, Nuet ha posat sobre la taula la “preocupació” del món de la cooperació perquè no es reverteixin les retallades patides pel sector els darrers anys.

“El món de la cooperació a Catalunya està preocupat després de conèixer el projecte de pressupost”, ha assenyalat Nuet, perquè “porta sobre les seves espatlles una gestió terrible dels darrers governs, que van estar a punt de fer desaparèixer les polítiques de cooperació”, ha afirmat. “Què li pot dir al món de la cooperació, que tenia esperances en què el Govern revertís les retallades al sector?”, ha manifestat.

“El pla director de cooperació del qual es va dotar el Govern i va donar suport el nostre grup té uns compromisos pressupostaris concrets”, ha subratllat. “I els pressupostos els incompliran”, ha insistit.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma