Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

“Exigim al conseller Comin i al Govern l’augment pressupostari i el reforç de l’atenció primària”, afirma la responsable de Salut d’EUiA, Lola Castro                    

Aquest dijous a les 12 hores tindrà lloc una roda de premsa a la porta de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell per anunciar la convocatòria d’una manifestació el proper 2 de febrer, que anirà des de l’hospital fins a l’Ajuntament de la ciutat, on es llegirà un manifest.

L’ Hospital Parc Taulí és el principal hospital de Sabadell, amb una població de referència de 400.000 persones. Les retallades del Govern i del consorci propietari van suposar el 2011 el tancament de 60 llits, la pèrdua de 250 treballadores i una reducció pressupostària de 14 milions.

A dia d’avui, la PATT-Moviment-Taulí denuncia la situació “indigna i precària” de l’atenció als malalts, l’estada als passadissos d’urgències més de 24 hores, així com la manca de material, com lliteres. “Exigim al conseller Comin i al Govern que agilitzin les mesures organitzatives i polítiques per a la recuperació de les plantilles, l’augment pressupostari i el reforç de l’atenció primària”, afirma la responsable de Salut d’EUiA, Lola Castro.

“Si hi ha persones malaltes als passadissos és per la manca de personal i la precarització de les condicions de treball, també per una manca de voluntat política. Necessitem un pressupost que reverteixi les retallades”, afirma Castro.

Per una sanitat pública que garanteixi el dret a la protecció de la salut, des d’EUiA recolzem la convocatòria de roda de premsa i manifestació el dia 2 de febrer a Sabadell.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma