Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Esquerra Unida i Alternativa s’uneix a la campanya contra la prohibició de viatjar persones musulmanes als EUA i contra la matança islamòfoba del Quebec

Esquerra Unida i Alternativa s’ha adherit a la campanya impulsada per Unitat Contra el Racisme i el Feixisme contra la prohibició a persones musulmanes de diversos països d’entrar als Estats Units que ha impulsat el govern nord-americà, així com de rebuig a la matança islamòfoba comesa al Quebec. EUiA condemna “l’avenç de la islamofòbia, el masclisme i el racisme de l’administració de Trump”, assenyala la responsable d’Internacional de la formació Alba Blanco, que fa una crida a participar a la concentració convocada el proper dissabte a les 12h davant el Consolat dels EUA a Barcelona.

“Estem absolutament en contra de les mesures arbitràries que ha emprès Trump contra els ciutadans de set països”, manifesta Blanco, que sosté que mesures com aquestes “demostren la involució ideològica que pateix el sistema capitalista actualment”. “La seva màxima expressió són els populismes de marcat caràcter xenòfob i una greu recessió dels drets humans inacceptables en ple segle XXI”, apunta.

La responsable d’Internacional d’EUiA critica el silenci del Govern del PP presidit per Mariano Rajoy sobre les mesures de Donald Trump, i anima a la Unió Europea a dur a terme actuacions conjuntes “contra aquestes mesures racistes”, així com a acollir les persones refugiades que necessiten asil. Així mateix, insta a posar fre a aquest “avenç islamòfob que també hem vist aquests dies amb els atacs contra la regidora de Badalona Fàtima Taleb”. “No podem permetre que aquestes polítiques s’extenguin, ni als EUA amb Trump ni a Badalona amb Xavier García Albiol”, conclou.

 Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma