Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Fins el proper 5 de març, tothom pot contribuir a confeccionar l’ideari del nou espai polític

Des d’aquest dilluns 30 de gener i fins el proper 5 de març estarà actiu el procés participatiu online d’Un País En Comú, que definirà el cos ideològic de la nova formació d’esquerres que naixerà a l’assemblea constituent de principis d’abril. A través de la web fem.unpaisencomu.cat, qualsevol persona –no només aquelles inscrites a Un País En Comú- podrà fer les seves aportacions als sis eixos temàtics en què es divideixen les ponències zero, presentades el passat diumenge en un acte multitudinari al Centre Cívic Cotxeres de Sants de Barcelona.

Aquests eixos temàtics són: ‘Un nou model econòmic i ecològic’, ‘Un nou model de benestar’, ‘Un país fratern i sobirà’, ‘Una revolució democràtica i feminista’, ‘Un país inclusiu’, i ‘Un projecte de país des de tots els territoris. Així mateix, cadascun dels eixos estan dividits en apartats específics (llengua, migracions, pacifisme, sobirania alimentària i energètica, habitatge…) als quals fer les aportacions.

Les aportacions a la ponència zero podran ser de dos tipus: una aportació nova o una de millora. És a dir, es pot introduir una idea nova no inclosa en el text proposat pel grup impulsor, o suggerir eliminar, complementar o modificar alguna part concreta del text. L’extensió de les aportacions hauran de tenir un mínim de 250 caràcters i un màxim de 1.000, i hauran de fer referència al model de país que es vol construir, aportant idees generals i no mesures concretes, doncs l’objectiu és confeccionar l’ideari del nou espai polític i no un programa electoral. A la web es detalla amb més precisió el procediment de participació.

Aquest procés online es complementarà amb la setantena d’actes territorials i sectorials que en les properes setmanes se celebraran per tota Catalunya, per tal de posar les bases polítiques d’aquest nou espai que aspira a aconseguir una Catalunya més sobirana, més lliure, més igual, més diversa i fraternal.Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma