Informació d'Esquerra Unida i Alternativa.

Joan Coscubiela critica el Govern per “amagar el cap sota l’ala” i no donar explicacions sobre el Cas Santi Vidal

El grup parlamentari de Catalunya Sí Que es Pot ha presentat avui una proposta de resolució perquè el Parlament “reprovi els comportaments xenòfobs i racistes” de Xavier García Albiol. La iniciativa parlamentària sorgeix després dels comentaris del líder del Grup Popular al Parlament contra la regidora de l’Ajuntament de Badalona, Fàtima Taleb, que va denunciar agressions racistes. “Cal que la ciutadania digui prou als comportaments xenòfobs i que ho faci des del Parlament”, ha dit el portaveu de CSQEP, Joan Coscubiela.

“És imprescindible que el Parlament denunciï aquests comportaments per acabar amb ells d’una vegada per totes”, ha continuat el diputat, assegurant que aquest tipus de manifestacions són “tremendament perilloses” i poden acabar desembocant “en conflictes greus que afecten a l’essència de la democràcia”. “La xenofòbia no cap en un país democràtic, i menys quan la manifesta un polític amb elevades responsabilitats al Parlament i al seu partit”, ha dit Coscubiela en referència a Albiol.

Coscubiela acusa al Govern “d’amagar el cap sota l’ala” i de no donar explicacions sobre el Cas Vidal

Coscubiela també ha parlat del cas Santiago Vidal, i ha criticat el Govern de la Generalitat, a qui ha acusat “d’amagar el cap sota l’ala” i de no donar explicacions. “Resulta inconcebible en termes democràtics l’actitud del Govern”, ha dit el portaveu de la confluència, que ha valorat com a “molt greu” la manca d’explicacions per part de l’Executiu. “Junqueras no només no ha demanat comparèixer de forma voluntària, sinó que no tenim cap garantia que acabi compareixent”, ha insistit.

“No sabem si el Govern i el seu vicepresident consideren legítim anar per Catalunya enganyant la gent”, ha continuat el portaveu de CSQEP, qui ha demanat “garanties” al Govern que aquests fets no tornaran a produir-se. “Algú ha de donar explicacions de com durant mesos un càrrec públic es pot passejar per una dotzena d’actes dient mentides i ficcions”, ha sentenciat.



Font: Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma