Comunicat de la campanya NoalTTIP

Benvolgudes,

Arreu d'Europa el dia 21 de gener hi haurà mobilitzacions i actes en contra de la possible aprovació del CETA al Parlament Europeu prevista per principis del mes de febrer.

Clicant AQUÍ les ciutats que convoquen accions.

S'ha escollit aquesta data per ser el cap de setmana previ a la votació del dia 24 de gener a la Comissió de Comerç Internacional (INTA) del Parlament Europeu.

Clicant AQUÍ el comunicat de la Campanya Estatal.

A Barcelona convoquem el dissabte, 21 de gener a les 12 h a una concentració davant l'Oficina de la UE (Pg de Gracia/ Provença). Demanem màxima difusió d'aquesta convocatòria!!!!


A banda, us voldríem demanar que el dia 19 de gener ens feu arribar una fotografia, un selfie, de rebuig del CETA amb el text #21GStopCETA com acció de pressió i suport a les mobilitzacions descentralitzades arreu d'Europa. Aquesta foto, individual o col.lectiva, ens la podeu enviar a aquest correu abans i la farem servir per fer un mural i suport gràfic a les xarxes.

Aprofitem per desitjar-vos un bon any 2017, agrair-vos el vostre suport, compromís i activisme i recordeu, hem de ser una bona colla a la concentració del dia 21 de gener.

Aquesta pot ser la darrera mobilització prèvia a la votació al Parlament Europeu sobre el CETA i ens cal enviar un missatge contundent als europarlamentaris.

Cordialment,

Equip de comunicació de la campanya CATnoalTTIP

www.noalttip.org
https://www.facebook.com/noalttip



Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma