El proper 1 de juliol,a les 13 h., us convoquem i convidem a participar a l'acte de protesta davant del HOSPITAL DEL MAR.


Com ja sabeu, el passat 19 de maig, una treballadora de l'HOSPITAL DEL MAR va ser acomiadada sense cap tipus de motiu, tot i que l'empresa va reconèixer la improcedència, la treballadora no ha volgut acceptar la indemnització que l'empresa s'ha disposat a pagar i demana la readmissió al seu lloc de treball. D'latra banda, són moltes les treballadores d'aquest mateix servei que manifesten estar ate​morides per les amenaces que fa l'empresa d'acomiadament davant de qualsevol queixa, a banda d'estar absolutament angoixades per la càrrega de treball que suporten en un servei de tanta importància com el que suposa encarregar-se de la neteja d'espais com quiròfans, habitacions...


És per això que de nou, el proper 1 de juliol, us convoquem i convidem a participar a l'acte de protesta previst a les 13'00h davant del mateix HOSPITAL DEL MAR. Per tal de demanar la readmissió de l'Ana maria com també denunciar la situació que estan patint les treballadores del servei de neteja.


La situació és absolutament inadmissible i és fruit de la precarització que han suposat les EXTERNALITZACIONS de serveis, assumits per empreses privades, a dins dels serveis públics.


En breu, us farem arribar un vídeo per tal d'explicar-vos amb més detall tot el que està succeïnt a dins de l'hospital del mar amb el servei de neteja i l'empresa que el gestiona ISS . Tot plegat, una VERGONYA una situació, que pot posar en risc fins i tot als mateixos usuaris i usuàries de l'hospital.


us esperem a totes i tots el proper

*1 DE JULIOL A LES 13'00H DAVANT DE L'HOSPITAL DEL MAR*

Nota que ens ha arribat a través de les xarxes socials.

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma