Si ets una persona treballadora, aturada, estudiant o pensionista, et convé que En Comú Podem guanyi les eleccions del 26 de juny vinent. Si encara no ho tens clar, et donem alguns motius més, tots de sentit comú.

1.- Per classe
En Comú Podem és l'única candidatura conformada per gent treballadora per a defensar els interessos de la classe treballadora i plantar cara a les multinacionals, als lobbies de poder i a la corrupció.

2.- Per país
En Comú Podem és l'única candidatura amb opcions de guanyar el 26J fermament compromesa amb la sobirania i l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.

3.- Per economia
En Comú Podem és l'única candidatura que defensa el paper actiu de l'estat en la dinamització de l'economia, les polítiques de control dels paradisos fiscals i la reforma del sistema fiscal per fer-lo més progressiu.

4.- Per benestar social
En Comú Podem és l'única candidatura que aplega els esforços dels moviments socials i populars contra la desigualtat social i les polítiques d'austeritat criminal que han enfonsat el nostre país en la misèria.

5.- Per salut pública
En Comú Podem és l'única candidatura que defensa la Salut com a bé social i com a dret fonamental de les persones i que avantposa el desenvolupament d'un sistema públic, gratuït i de qualitat als interessos econòmics d'unes minories.

6.- Per educació
En Comú Podem és l'única candidatura que defensa sense matisos l'educació pública gratuïta i de qualitat, perquè tenim la convicció que l'educació dels infants d'avui posa les condicions de la societat de demà.

7.-Per democràcia
En Comú Podem és l'única candidatura implicada fins al final amb la democràcia i la transparència, la única que aposta per reformar l'injust sistema electoral, per normalitzar el referèndum i per a perseguir no només als corruptes, sinó també als corruptors.

8.- Per igualtat
En Comú Podem és l'única candidatura amb propostes reals per avançar en la veritable igualtat d'oportunitats de totes les persones, la única amb un programa feminista i una proposta de Llei Integral contra la LGTBIfòbia.

9.- Pels pobles i les ciutats
En Comú Podem és l'única candidatura de base municipalista que aposta per dotar els ajuntaments de les eines i els recursos per poder resoldre les problemàtiques de la ciutadania.

10.- Perquè En Comú Podem
En Comú Podem és l'única candidatura unitària que aplega moviments socials i municipalistes i totes les organitzacions polítiques d'esquerres amb un sentit de responsabilitat històrica davant del drama social que vivim.

És el moment d'un govern del poble per a la poble. Per un grup propi, català i d'esquerres, al Congrés, aquest 26 de juny, vota En Comú Podem.

#GuanyemElCanvi #ComunistesPelBéComú


Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació


Més informació de la candidatura a www.encomupodem.cat

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma