El cap de llista d’En Comú Podem a Tarragona dóna el tret de sortida a la campanya amb la tradicional enganxada de cartells a la Rambla Nova de la ciutat.

El cap de llista d'En Comú Podem a Tarragona, Fèlix Alonso, ha donat aquest dijous a la nit el tret de sortida a la campanya electoral de les Eleccions Generals amb la tradicional enganxada dels cartells a la Rambla Nova de la ciutat. Fèlix Alonso ha explicat que aquesta serà una "campanya de proximitat per a les persones i feta amb les persones". "Tenim per davant quinze dies d'esforç per fer arribar el nostre missatge a totes les persones que han patit les conseqüències de les retallades injustes i volen un canvi real. A les persones que els bancs rescatats amb diners públics han fet fora de casa seva, a la joventut condemnada a un futur precari i que molta ha hagut de marxar del país i a les dones que pateixen una situació discriminatòria", ha expressat Alonso.

La campanya d'En Comú Podem serà austera, sense grans recursos. Fèlix Alonso ha explicat que protagonitzarà una campanya diferent en la qual durant els quinze dies es trobarà amb sindicats i empreses del territori i escoltarà les inquietuds de la ciutadania. Al mateix temps, aproparà les propostes polítiques d'En Comú Podem per aconseguir que deixin de ser una esperança. "Hem pogut canviar moltes coses ja des dels municipis i ara el canvi no es pot aturar", ha dit Alonso.

Les prioritats programàtiques d'En Comú Podem per a les eleccions del pròxim 20 de desembre recullen mesures per impulsar un referèndum vinculant, recuperar els drets socials i la democràcia real. Fèlix Alonso ha explicat que s'aconseguirà "posant l'economia al servei de la majoria per a la creació d'ocupació, el treball digne i incentivant l'economia productiva; posant les institucions al servei de la gent i no dels poderosos acabant amb tot forma de corrupció; i posant la democràcia per davant de qualsevol forma d'imposició".

Font: EUiA

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma