Animem a la militància a participar a l’Assemblea de Comunistes de Barcelona per que son moments de canvi i sense el Partit organitzat podríem córrer el risc de perdre’ns en els debats tàctics a curt termini


Ha passat un any des de la fundació de Comunistes de Catalunya, el dia 1 de novembre de 2014 a la Farga de l’Hospitalet on van participar centenars de comunistes provenint uns del PCC altres del PSUC Viu, i altres sense organització partidista. Durant aquests mesos hem viscut una etapa molt convulsa políticament, amb molts canvis i una acceleració dels esdeveniments que en nombroses ocasions ens ha dificultat aturar-nos per a realitzar una reflexió.

Aquesta Assemblea de Barcelona convocada pel dissabte 21 ,pretén precisament realitzar una anàlisi serena i rigorosa del moment actual, i no només des d’un punt de vista estrictament polític, sinó també des d’una perspectiva organitzativa. Perquè som conscients que necessitem donar un impuls al creixement i l’estructuració del Partit per poder intervenir políticament en millors condicions a Barcelona.

El Partit és més necessari que mai. És una eina imprescindible que ens permet definir una estratègia a llarg termini, que vagi més enllà del present i ens possibiliti actuar en el moment polític amb una perspectiva de futur.

Per aixó animem a la militància a participar a l’Assemblea de Comunistes de Barcelona per que son moments de canvi i sense el Partit organitzat podríem córrer el risc de perdre’ns en els debats tàctics a curt termini, quan en realitat totes les decisions que prenem tenen una dimensió política i de llarga durada.

El Secretari General de Comunistes de Catalunya, Joan Josep Nuet, tancarà l’acte.

Camarades Benvinguts i Benvingudes a la I Assemblea de Comunistes de Barcelona !!

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma