Un mes després de la fundació Comunistes de Catalunya, la web www.comunistes.cat funciona gairebé completament.

Codi obert

No és cap metàfora dir que els i les comunistes volem hackejar la societat, que compartim la màxima dels i les hackers que “el món és ple de problemes fascinants esperant a ser resolts”.

Els i les comunistes de Catalunya pensem que els valors universals del socialisme científic són germans dels principis del Codi Obert i el Programari lliure.

Per això, la web dels i les Comunistes de Catalunya està realitzada en llenguatges oberts HTML5 i CSS. Tota la web ha estat construïda sobre els principis del Codi Obert i des d’una filosofia cooperativa i oberta de treball. Podeu trobar més informació sobre la construcció de la web a la secció el Codi dels i les comunistes. El codi sencer de la web www.comunistes.cat pot ser analitzat i reutilitzat en el servei Github:
https://github.com/ComunistesdeCatalunya/comunistesdecatalunya.github.io.

Privacitat i transparència

La web www.comunistes.cat utilitza molt limitadament els scripts i les galetes (cookies): només per a obtenir dades genèriques sobre els visitants a través del servei Google Analytics i per a insertar piulades de Twitter en algunes pàgines.

Minimalisme i utilitarisme

La web www.comunistes.cat ha estat dissenyada cercant la senzillesa i la facilitat d'ús. Hem utilitzat tipografies clares i legibles i una estructura molt simple de capçalera, cos i peu per a totes les pàgines, que facilita la comprensió dels continguts.

Seccions i navegació

Tota la navegació primària del lloc web ha estat concentrada en una única barra de navegació, a la part superior de cada pàgina. Això ha estat possible gràcies a una divisió de les seccions segons el tipus de contingut:

- Portada: enllaços a continguts destacats
- Bloc: notícies, articles, documents, comunicats,...
- Imatges: documents gràfics, cartells, campanyes,...
- Vídeos: documents audiovisuals
- Persones: fitxes personals de militants destacats/des
- Lluites: eixos polítics
- Organització: informació relativa al partit, contacte, territori,...

una invitació a la conversa

En construir i desenvolupar la web de Comunistes de Catalunya hem perseguit un objectiu principal: convidar a tot/a visitant a conversar amb nosaltres. Per això, hem parat atenció especial en facilitar tots els mecanismes de contacte.

D'una banda, hem creat tres formularis als que pots accedir per contactar amb nosaltres a diferents nivells:


De l'altra, al peu de cada pàgina pots trobar enllaços a tots els nostres perfils, mitjançant els quals podràs contactar-nos i seguir-nos a través de les teves xarxes preferides:


Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma