El candidat a la presidència de la República Oriental d'Uruguai, Tabarè Vázquez va aconseguir la victòria més àmplia en la segona volta des que es va instaurar el sistema en 1996.

Comunistes de Catalunya saluda el triomf del Front Ampli a Uruguai en la segona i definitiva volta presidencial . El tandem Tabaré Vázquez – Raul Fernando Sendic (fill de l'històric fundador i ideòleg de la guerrilla MLN-Tupamaro, Raul Séndic mort en 1989) va obtenir el 53,6% dels sufragis. Tabaré es va convertir així en el tercer mandatari d'Uruguai a ocupar dues vegades la magistratura. Va aconseguir la victòria més àmplia en la segona volta des que es va instaurar el sistema en 1996.

Una quarantena de formacions polítiques componen el Front Ampli, inclou al Moviment i al Partit Socialista, al Partit Comunista, Compromís Frenteamplista, Moviment de Participació Popular , Assemblea Uruguai entre unes altres. L'experiència de coincidència programàtica i electoral en el Front Ampli és molt valorada per Comunistes de Catalunya.

Comunistes de Catalunya valora el triomf com un encert de les polítiques econòmiques i socials que han realitzat els presidents d'Uruguai , Tabaré i Mújica.versión en español

Comunistes de Catalunya saluda el triunfo del Frente Amplio en Uruguay en la segunda y definitiva vuelta presidencial . El tandem Tabaré Vázquez – Raul Fernando Sendic (hijo del histórico fundador e ideólogo de la guerrilla MLN-Tupamaro, Raul Séndic fallecido en 1989) obtuvo el 53,6% de los sufragios. Tabaré se convirtió así en el tercer mandatario de Uruguay en ocupar dos veces la magistratura. Logró la victoria más amplia en la segunda vuelta desde que se instauró el sistema en 1996.

Una cuarentena de formaciones políticas componen el Frente Amplio, incluye al Movimiento y al Partido Socialista, al Partido Comunista, Compromiso Frenteamplista, Movimiento de Participación Popular , Asamblea Uruguay entre otras. La experiencia de coincidència programàtica y electoral en el Frente Amplio es muy valorada por Comunistes de Catalunya

Comunistas de Catalunya valora el triunfo como un acierto de las políticas económicas y sociales que han venido realizando los presidentes de Uruguay , Tabaré y Mújica.

Etiquetes de comentaris:
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma