Cicle de cinema per donar visibilitat i promoure la reflexió sobre situacions –sovint desconegudes – de violència i violacions dels drets humans viscudes a Colòmbia.


CICLE DE CINEMA SOBRE COLÒMBIA

La Taula Catalana per Colòmbia i l'Institut Català Internacional per la Pau organitzen un cicle de cinema per donar visibilitat i promoure la reflexió sobre situacions –sovint desconegudes – de violència i violacions dels drets humans viscudes a Colòmbia.
Els documentals i les pel·lícules es projectaran als Cinemes Méliès de Barcelona, a les 20:00 hores, amb entrada gratuïta.
La primera projecció d'aquest cicle és el documental 'Colombia invisible' dijous 27 de novembre a les 20h. Comptarà amb la presència del seu director Unai Aranzadi.


Més informació sobre el cicle: http://www.taulacolombia.org/noticies/cicle-de-cinema-sobre-colombia
------------

CICLO DE CINE SOBRE COLOMBIA

La Taula Catalana per Colòmbia y el Institut Català Internacional per la Pau organizan un ciclo de cine para dar visibilidad y promover la reflexión sobre situaciones –a menudo desconocidas – de violencia y violaciones de los derechos humanos vividas en Colombia.

Los documentales y las películas se proyectarán en los Cines Méliès de Barcelona, a las 20:00 horas, con entrada gratuita.

La primera proyección de este ciclo es el documental 'Colombia invisible' el próximo jueves 27 de noviembre a las 20h. Contará con la presencia de su director Unai Aranzadi.

Más información sobre el ciclo: http://www.taulacolombia.org/es/noticias/ciclo-de-cine-sobre-colombia


Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma