Comunistes de Catalunya, en coherència amb el nostre compromís per l'erradicació de les violències masclistes, ens adherim a la convocatòria unitària i cridem a la participació en la manifestació "Contra la Violència i la Indiferència: Subversió i Autodefensa Feminista" convocada pel proper dia 25 de novembre a les 19 h a Canaletes.

Així mateix, fem una crida a la Classe Treballadora i al conjunt de les classes populars a participar en el conjunt de mobilitzacions que es portaran a terme a viles i pobles d'arreu del país en motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Aquesta data va ser escollida per commemorar el violent assassinat de les germanes Mirabal (Patria, Minerva i Maria Teresa), tres activistes polítiques assassinades el 25 de novembre de 1960 mentre anaven a Puerto Plata a visitar els seus marits empresonats, en mans de la policia secreta del dictador Rafael Trujillo a la República Dominicana. El 1999, l'ONU va donar-li caràcter oficial.


25 de novembre de 2014


Àrea de la Dona
Comunistes de Catalunya

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma