Àrea de salut de Comunistes de Catalunya.

Davant l'actual situació de col·lapse dels serveis sanitaris a Catalunya és urgent  destinar el 25% per a l'atenció primària, per tal de contractar els sanitaris necessaris per reforçar les urgències, l'atenció primària i obrir llits d'ingressos. De la mateixa manera, considerem també urgent l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat, amb els quals fer front a les necessitats actuals en particular les urgències i l'atenció presencial als CAP. Des de Comunistes de Catalunya reivindiquem 

Fem una crida a la classe treballadora a la mobilització per exigir que es prenguin mesures per revertir la degradació del sistema públic de salut, i en particular de l'atenció primària. No podem suportar més ser de les primeres comunitats autònomes en llistes d'espera, en falta de personal sanitari i col·lapse en urgències, i a la vegada ser de les darreres comunitats en inversió sanitària per persona i any.

Des de l'àrea de salut de Comunistes de Catalunya expressem el nostre suport a les mobilitzacions i vagues dels professionals sanitaris i no sanitaris, així com ens sumem a les seves reivindicacions i a la lluita per defensar una salut pública de qualitat per a tothom.

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma