COMUNICAT

Comunistes de Catalunya valora positivament el nomenament de Joan Josep Nuet, exsecretari general del partit, com a Director General de Relacions Institucionals i amb el Parlament. Aquest nomenament és coherent amb la política de Comunistes de teixir aliances i bastir un front del sobiranisme d’esquerres, així com per obrir una nova etapa en la negociació i el diàleg amb l’Estat per celebrar un referèndum d’autodeterminació pactat.

Cal recordar que Joan Josep Nuet va ser inhabilitat i cessat com a diputat al Congreso per defensar que es pogués debatre sobre l’autodeterminació del poble català al Parlament. A partir del seu nomenament, treballarà en les relacions amb el govern de l’Estat, entre d’altres tasques, sobre les quals té una experiència més que demostrada.

Aquest nomenament s’emmarca en una situació particular, definida essencialment per l’acció repressiva de l’Estat, i en la resposta política del sobiranisme d’esquerres davant d’aquesta. Per a Comunistes de Catalunya, el nomenament del company Joan Josep Nuet és quelcom alineat amb el desplegament del Front Democràtic i Social i amb la seva vàlua política i personal, però no determina ni condiciona debats futurs sobre la participació del partit en les eleccions al Parlament, ni en un possible govern de la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes de comentaris:
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma