Àrea de Salut Pública

La Conselleria de salut de la Generalitat ha posat en marxa una iniciativa perquè les farmàcies facin d'atenció primària sanitària, a través dels tests d'antígens de pagament.

Des de l'Àrea de Salut de Comunistes volem denunciar aquesta iniciativa, ja que ve a demostrar una vegada més que no hi ha voluntat política de reforçar l'atenció primària, com així ho han reclamat diferents moviments com són els sindicats, associacions de professionals i la Marea blanca de Catalunya.

Es necessita un pressupost molt major que l'aprovat i un reforçament de l'atenció primària amb més professionals, més recursos econòmics i materials, tot destinant 25% del pressupost de Salut per a l'atenció primària.

Des de Comunistes de Catalunya donem suport a les propostes de Marea Blanca i rebutgem les mesures com la comunicació dels positius dels tests en farmàcies, ja que és una demostració de la falta de voluntat per enfortir l'atenció primària, justament en un moment en el qual és fonamental fer-ho.

Denunciem que es continua desmantellant l'atenció primària, s'està veient que els pressupostos per al 2022 que no són suficients per a reforçar-la, i a més, s'està fomentant que la gent es faci tests a les farmàcies, amb uns preus prohibitius.

Des de Comunistes de Catalunya apostem per:

  • Més atenció primària, més recursos i més personal
  • Tests gratuïts en atenció primària per a tothom
  • No a les privatitzacions
  • Un sistema de salut 100% pública

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma