Secretaria de Comunicació

El Comitè Central de Comunistes de Catalunya s'ha reunit aquest dissabte per valorar la situació política del país, i elaborar de forma col·lectiva les línies d'actuació del curs, així com fer balanç de la Festa Realitat celebrada el passat 18 de setembre. En la primera part de la reunió, el Secretari General Hector Sánchez ha intervingut per valorar la situació política nacional i internacional, i plantejar les tasques del Partit per als mesos vinents. En la seva intervenció, ha analitzat la conjuntura, posant el focus en el tancament del cicle del 15M i l'1 d'octubre, i en la necessitat de bolcar-se en la implicació en els moviments populars per impulsar un nou cicle de lluites, valorant com a molt positiu l'exemple de la mobilització contra l'ampliació de l'aeroport del Prat, que ha tingut la capacitat de combatre la propaganda de les classes dominants i dels governs de l'Estat i de la Generalitat.

En la seva intervenció, Hector Sánchez també ha remarcat la feina de la Joventut Comunista, que ha donat passes importants en la seva intervenció al moviment obrer juvenil, i ha consolidat la seva presència clau en el moviment estudiantil, a la vegada que ha incrementat la seva implicació en l'associacionisme juvenil. Comunistes de Catalunya, per tant, centrarà aquest curs en aquesta tasca, concretant la seva estratègia i redefinint l'estructura organitzativa al servei d'aquest objectiu.

Convocada la III Conferència Nacional

En aquest sentit, el Comitè Central ha aprovat la convocatòria de la III Conferència Nacional, que se celebrarà al desembre a Barcelona. En aquesta Conferència tota la militància comunista debatrà durant els mesos vinents les línies mestres de l'actuació als fronts de lluita, concretant l'aposta del partit per alimentar d'una visió de classe el moviment ecologista i el feminista, dos moviments que el Partit considera estratègics. De la mateixa manera, la militància també debatrà sobre l'actuació de les i dels comunistes en un altre front estratègic com és el moviment obrer, que continua sent essencial, i que ho és encara més davant les noves formes d'explotació. La Conferència Nacional també serà una oportunitat per debatre sobre els instruments de mediació política en els que participa Comunistes de Catalunya.



Comitè Central 02/10/2023

Etiquetes de comentaris:




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma