Aquesta matinada, un grup de mercenaris han intentat des de Colòmbia, realitzar una incursió armada via marítima amb llanxes ràpides, amb l’objectiu de generar desestabilització, assassinar membres del govern veneçolà i realitzar un cop d’estat.

Aquest grup de mercenaris està capitanejat per Robert Colina Barra, àlies el «Pantera», desertor de la Fuerza Armada Nacional Bolivariana.

Sortosament la FANB ha sigut capaç de neutralitzar aquest intent colpista garantitzant, la pau i l’estabilitat del poble de Veneçuela. Es demostra així, un nou fracàs per part de l’imperialisme de desestabilitzar i enderrocar la revolució bolivariana.

En aquest intent de cop d’estat hi hauria estat implicat l’autoanomenat «president encarregat» Juan Guaidó, com es demostra en documents on hi hauria l’existència d’un contracte entre aquest i el mercenari nord-americà Jordan Goudreau per dur a terme una incursió militar a Veneçuela.

Des de Comunistes de Catalunya volem manifestar el següent,

Mostrar la nostra màxima solidaritat i recolzament amb el poble de Veneçuela i la revolució Bolivariana, davant d’aquest enèsim intent de cop d’estat capitanejat per l’imperialisme nord-americà.

Exhortar al seu criminal secretari d’estat, Mike Pompeo, a què cessi les seves accions de pressió i intervenció en contra de Veneçuela i tots els pobles del món.

Denunciar el govern colombià d’Ivan Duque, per la seva implicació en l’intent de cop d’estat. És sabut que existeixen fins a tres campaments de mercenaris en territori colombià on aquests són entrenats per tal d’atacar la veïna Veneçuela. És també sabut els vincles entre aquests mercenaris i el paramilitarisme colombià, el qual terroritza i assassina impunement en aquest país. Colòmbia no es pot convertir en la base d’operacions de l’imperialisme nord-americà des d’on atacar als pobles d’Amèrica Llatina.

Exigim al govern de l’Estat Espanyol i a la Unió Europea que condemnin aquest intent de cop d’estat i es solidaritzin amb el poble i les institucions legítimes veneçolanes.

¡Viva Venezuela! ¡Viva la Revolución Bolivariana!

Comunistes de Catalunya
Secretaria d'Internacional

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma