Comunicat de suport a la mobilització europea pel Dia Mundial de la Salut #Health4All

El pròxim dia 7 a escala global i a Europa en particular es realitzarà una jornada de mobilització contra la mercantilització de salut. El dret a la salut és un dret humà universal per això ha de ser defensada i protegida d’una manera radical i solidària.

És una reivindicació fonamental, i des de Comunistes lluitem al costat dels moviments socials com la Marea Blanca de Catalunya, plataformes i associacions.

Han estat les polítiques neoliberals imperants els que ens han portat a tenir una inversió en sanitat inferior a la mitjana europea, i a tenir un sistema sanitari que, tot i la gran professionalitat de tot el personal sanitari, es troba en un estat clarament precari. No és d’estranyar, doncs, la precària resposta del governs envers aquesta pandèmia.

La classe treballadora, i específicament la nostra gent gran, que tan van lluitar pel drets socials i laborals , és qui més està sofrint aquesta catàstrofe sanitària. Per tot això, ara més que mai, els i les comunistes estem amb el nostre poble que sofreix i la classe treballadora, i més concretament amb el personal sanitari que està exposant la seva salut per a salvar vides.

Des de l'Àrea de Comunistes de Catalunya de moviments socials, donem ple suport a les mobilitzacions del Dia Internacional contra la mercantilizacion de la Salut. Per tot això fem una crida a participar en la jornada d’avui. Penja un llençol o tela blanca en la teva finestra o balcó, amb lemes en defensa de la sanitat pública i els i les treballadores sanitaris.
Ara i sempre salut i sanitat pública universal 100x100.

Àrea de Moviments Socials
de Comunistes de Catalunya.

Etiquetes de comentaris: , ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma