El passat 26 de novembre els carrabiners de Xile van ingressar a la seu del Partit Comunista a la Ciutat de Calama i van prendre detingut al seu Secretari Comunal, a més de mantenir-se a la seva seu i impedir l'ingrés en ella dels seus militants.

L'excusa per a aquesta entrada és que teòricament es va trucar a la policia perquè s'estava produint un intent de robatori a la seu del partit. El que sens dubte sembla ser un muntatge policial.

Així mateix, això no és l'únic atac patit pel Partit Comunista de Xile, just abans de l'inici de les protestes, en menys de 48 hores van entrar a robar a dues seus del PCX, "En els dos assalts, d'acord amb les primeres informacions policials, queda en evidència que els atacants van fer un exhaustiu i minuciós registre de documents, de computadors, escriptoris i armaris, incloses les oficines del President i de Secretari General.

Aquest atropellament es produeix en un moment d'escalada repressiva per part de govern de Piñera contra la contestació social.

Hem de recordar que aquest fet es produeix en un context de contestació social en el qual ja hi ha hagut 3.449 ferits, dels quals 352 presenten ferides oculars, així com denúncies de tortures, violència sexual i desaparicions com en l'època de Pinochet.

Des de Comunistes de Catalunya volem mostrar el nostre més ferm rebuig a aquesta escalada repressiva, i demanem que es respectin els Drets Humans i el legítim dret a la protesta, tal com hem dit en anteriors comunicats.

També volem mostrar tota la nostra solidaritat amb el Partit Comunista de Xile i amb totes i tots els represaliats pel govern neoliberal de Piñera.

Comunistes de Catalunya
Secretaria d'Internacional


Comunistes de Catalunya sobre la persecución política en Chile

El pasado 26 de noviembre los carabineros de Chile ingresaron en la sede del Partido Comunista en la Ciudad de Calama y tomaron detenido a su Secretario Comunal, además de mantenerse en su sede e impedir el ingreso en ella de sus militantes.

La excusa para esta entrada es que teóricamente se llamó a la policía porque se estaba produciendo un intento de robo en la sede del partido. Lo que a todas luces parece ser un montaje policial.

Así mismo, esto no es el único ataque sufrido por el Partido Comunista de Chile, justo antes del inicio de las protestas, en menos de 48 horas entraron a robar en dos sedes del PCCh, “En ambos asaltos, de acuerdo a las primeras informaciones policiales, queda en evidencia que los atacantes hicieron un exhaustivo y minucioso registro de documentos, de computadores, escritorios y armarios, incluidas las oficinas del Presidente y del Secretario General.

Este atropello se produce en un momento de escalada represiva por parte del gobierno de Piñera contra la contestación social.

Debemos recordar que este hecho se produce en un contexto de contestación social en el cual ya ha habido 3.449 heridos, de los cuáles 352 presentan heridas oculares, así cómo denuncias de torturas, violencia sexual y desapariciones cómo en la época de Pinochet.

Desde Comunistes de Catalunya queremos mostrar nuestro más firme rechazo a esta escalada represiva, y pedimos que se respeten los Derechos Humanos y el legítimo derecho a la protesta, tal y como hemos dicho en anteriores comunicados.

También queremos mostrar toda nuestra solidaridad con el Partido Comunista de Chile y con todas y todos los represaliados por el gobierno neoliberal de Piñera.

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Internacional

Etiquetes de comentaris: , ,
Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma