Comunistes de Catalunya refusa rotundament la detenció de Julian Assange i assenyala al govern equatorià de Lenín Moreno com responsable i titella dels interessos de l'imperialisme nord-americà.

La retirada de l'asil diplomàtic equatorià a Julian Assange suposa posar en perill la seva vida en entregar-lo a la justícia nord-americana, contradient les normes internacionals i les recomanacions del CIDH. A més, hi ha l'agreujant que se li va retirar la nacionalitat equatoriana previ a la retirada de l'asil polític.

Els interessos de pau i fraternitat entre els pobles es veuen amenaçats. Julian Assange ha treballat, des del seu projecte Wikileaks, per desemmascarar les manipulacions i el joc brut de la diplomàcia internacional i el joc d'interessos darrere les ànsies de dominació dels Estats Units. No poden perdonar que la veritat surti a la llum, i per això intentaran un càstig sever a Assange. No ho podem permetre.

Comunistes de Catalunya dóna suport a totes les mobilitzacions i accions que permetin garantir la vida i integritat de Julian Assange a la mateixa vegada que es reafirma en la seva posició per un món de pau, respecte entre els pobles i multilateralitat, refusant l'imperialisme i la guerra.

Comunistes de Catalunya
Secretaria d'Internacional

Etiquetes de comentaris: ,




Comparteix
Tw
Fb
G+

Tradueix

Participa
Info Actua Milita
Comparteix
Tw
Fb
G+
Tradueix
Idioma